ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
I am interested in:
Code:
success Λάβαμε το αίτημά σας με επιτυχία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
Προέκυψε κάποιο σφάλμα.
ΟΝΟΜΑ is required ΟΝΟΜΑ is invalid
ΕΠΩΝΥΜΟ is required ΕΠΩΝΥΜΟ is invalid
ΤΗΛΕΦΩΝΟ is required ΤΗΛΕΦΩΝΟ is invalid
ΜΟΝΤΕΛΟ is required
ΠΕΡΙΟΧΗ is required
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Tα προσωπικά δεδομένα σας ενδέχεται να τα μοιραστούμε με τον αντιπρόσωπο της Mazda , όπως επίσης και με τους επίσημους  επισκευαστές του δικτύου μας προκειμένου να ανταποκριθούμε στο αίτημα σας.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη δήλωση προστασίας προσωπικών σας δεδομένων.

ΥΠΟΒΟΛΗ
ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SKYACTIV

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
iACTIVSENSE

Τεχνολογία που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά: το iActivsense αναπτύχθηκε, για να υποστηρίξει εσάς, τον οδηγό, στην πρόβλεψη πιθανών κινδύνων και να σας εξασφαλίσει ασφαλή οδήγηση.

Γι’ αυτόν τον σκοπό μια σειρά από αισθητήρες και κάμερες εντός του οχήματος αποτυπώνει συνεχώς τις συνθήκες στο περιβάλλον σας

 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

  ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

  Καθαρή οδηγική απόλαυση και εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου
  ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

  ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

   

  Οι μηχανικοί μας κατασκεύασαν κινητήρες τεχνολογίας SKYACTIV για diesel και βενζίνη, οι οποίοι αξιοποιούν κάθε σταγόνα καυσίμου για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. Το δικό σας όφελος; Καθαρή οδηγική απόλαυση και εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου.

 • ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

  Ο έλεγχος είναι στα χέρια σας
  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

  Απολαύστε τον έλεγχο στον δρόμο χάρη στα προηγμένα κιβώτια ταχυτήτων μας, τα οποία μεταφέρουν ακόμη περισσότερη δύναμη στους τροχούς, με απαλές αλλαγές ταχύτητας σε κλάσματα του δευτερολέπτου και ακριβή χειρισμό.

  Και ο έλεγχος είναι στα χέρια σας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την αυτόματη έκδοση SKYACTIV-DRIVE που προσφέρει το αίσθημα αμεσότητας ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων ή για το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων SKYACTIV-MT που εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο αίσθημα που δημιουργεί κατά την αλλαγή ταχυτήτων.

 • i-ELOOP

  i-ELOOP

  Μετατρέπει την ενέργεια που παράγεται κατά το φρενάρισμα σε ηλεκτρική ενέργεια
  i-ELOOP

  i-ELOOP

  Το σύστημά μας για την ανάκτηση ενέργειας πέδησης i-ELOOP μετατρέπει την ενέργεια που παράγεται κατά το φρενάρισμα σε ηλεκτρική ενέργεια και την αποθηκεύει.

  Αυτή η ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για την τροφοδοσία των προβολέων, του συστήματος κλιματισμού, του συστήματος ήχου και άλλων ηλεκτρικών συστημάτων του οχήματος.

 • i-STOP

  i-STOP

  Εξοικονόμηση καυσίμου με την απενεργοποίηση του κινητήρα
  i-STOP

  i-STOP

  Η ευφυής τεχνολογία i-stop (απενεργοποίηση στο ρελαντί) συνεργάζεται αρμονικά με το i-ELOOP και εξασφαλίζει εξοικονόμηση καυσίμου με την απενεργοποίηση του κινητήρα, όταν το όχημα δεν κινείται, όπως για παράδειγμα όταν σταματά η κυκλοφορία.

  Χάρη στις τεχνολογίες άμεσης έγχυσης καυσίμου και τη βέλτιστη τοποθέτηση του εμβόλου, μπορείτε να επανεκκινήσετε το όχημα σχεδόν αμέσως.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Οι μηχανικοί μας γνωρίζουν ότι η αποδοτικότητα καυσίμου είναι εξίσου σημαντική με την απόδοση. Σε αυτή τη βάση, επινόησαν μια καινοτόμο μέθοδο για την ανάπτυξη των κινητήρων μας.

Κάθε εξάρτημα ελέγχθηκε με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας και τη μεγιστοποίηση της δυναμικής. Αυτό το ονομάζουμε τεχνολογία SKYACTIV. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομής.