Ο ΘΡΎΛΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ MAZDA MX-5 ST ΤΟΥ 2023

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΟΙ ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΚΔΌΣΕΙΣ MAZDA MX-5 ΤΟΥ 2023

Τέλειοι συνδυασμοί χρωμάτων για να αναδείξετε αυτές τις εκπληκτικές καμπύλες. Φέτος, το Mazda MX-5 RF 2023 διατίθεται όχι μόνο σε μία, αλλά σε δύο ειδικές εκδόσεις: Kizari και Kizuna. Με εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, εσωτερικό από δέρμα νάπα και συναρπαστικά πρόσθετα, αυτές οι ειδικές εκδόσεις θα συνεχίσουν να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια.

ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΔΎΟ ΝΈΕΣ ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΚΔΌΣΕΙΣ

MAZDA MX-5 RF KIZUNA

Καθίστε στο εσωτερικό του Mazda MX-5 RF Kizuna edition 2023 και θα νιώσετε αμέσως σαν στο σπίτι σας στην ανοιχτή, ευάερη ατμόσφαιρα που δημιουργούν, εν μέρει, τα όμορφα δερμάτινα καθίσματα White Nappa. Το κομψό εξωτερικό σε Machine Grey διαθέτει μαύρη σκληρή οροφή που προσφέρει πρόσθετη ηχητική και θερμική μόνωση.

ΌΛΑ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ

ΌΜΟΡΦΗ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΈΞΩ

Το Deep Blue Crystal αναδεικνύει την κομψή φόρμα του Mazda 2023 MX-5 ST. Στο εσωτερικό, σας υποδέχεται το απαλό στην αφή Pure White Nappa Leather και το αντίστοιχο εσωτερικό, το οποίο δημιουργεί μια συναρπαστική, αλλά και κομψή αντίθεση.

ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΠΙΣΗΜΆΝΣΕΙΣ

ΛΕΥΚΌ ΔΈΡΜΑ ΝΆΠΑ

Τα λευκά δερμάτινα καθίσματα Nappa δημιουργούν ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας και ενισχύουν την ανοιχτή και ευάερη αίσθηση της καμπίνας.

ΜΠΛΕ ΜΑΛΑΚΌ ΤΟΠ

Η μπλε μαλακή οροφή είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα σπορ στοιχείο του Mazda MX-5 ST Kizuna του 2023 που δείχνει τόσο ωραίο που μπορεί να διστάσετε να το κατεβάσετε.

MAZDA MX-5 RF KAZARI

Η ειδική έκδοση 2023 Mazda MX-5 RF Kazari διαθέτει ένα ζεστό, φιλόξενο εσωτερικό με δερμάτινα καθίσματα Terracotta Nappa που συνδυάζονται υπέροχα με τη μαύρη σκληρή οροφή. Σε συνδυασμό με το νέο εξωτερικό Zircon Sand, αυτή η ειδική έκδοση είναι τόσο κομψή όσο και σπορ.

ΈΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΠΟΥ ΕΜΠΝΈΕΙ

ΜΠΕΊΤΕ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΊΓΟ

Το Mazda MX-5 RF Kizari του 2023 σας καλωσορίζει στο εσωτερικό με κομψές λεπτομέρειες και όμορφα καθίσματα από δέρμα Terracotta Nappa με προσεγμένες, χειροποίητες ραφές. Στην καμπίνα που είναι γεμάτη από τον οδηγό, τα πάντα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο.

ΕΙΔΙΚΈΣ ΕΠΙΣΗΜΆΝΣΕΙΣ

ΚΑΦΈ ΔΈΡΜΑ ΝΆΠΑ

Το 2023 Mazda MX-5 RF Kizari προσφέρει ένα απαλό και κομψό εσωτερικό από καφέ δέρμα Nappa με κομψές ραφές. Το ηρεμιστικό χρώμα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα ακόμα και στις πιο συναρπαστικές διαδρομές.

BLACK HARD TOP

Η πλήρως αυτόματη μαύρη σκληρή οροφή φαίνεται υπέροχη και παρέχει πρόσθετη θερμική και ακουστική μόνωση, δημιουργώντας ένα κάμπριο που είναι μια χαρά να οδηγείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

ΒΕΛΤΙΩΜΈΝΕΣ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

Επωφεληθείτε πλήρως από τις τελευταίες τεχνολογίες μας που βελτιώνουν τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη νέα τεχνολογία αισθητήρων και καμερών που επιτρέπει λειτουργίες όπως το Lane-Keep Assist, το Smart City Brake Support και το Driver Attention Alert που προειδοποιεί για την κόπωση του οδηγού.

 

ΚΛΕΊΣΤΕ ΈΝΑ TEST DRIVE

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5 RF

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda MX-5 RF. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο από κοντά κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαμόρφωσης, για να βρείτε το ιδανικό Mazda MX-5 για εσάς.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ