ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ

JINBA ITTAI

jin­ba it­tai

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ

Κάθε φορά που οδηγείτε ένα Mazda, σας κάνει να χαμογελάτε. Τα αυτοκίνητά μας δεν έχουν σχεδιαστεί απλώς για οδήγηση από το σημείο Α στο σημείο Β. Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για απόλυτη οδηγική απόλαυση. Η σύνδεση αυτή ανάμεσα σε εσάς και το αυτοκίνητο ονομάζεται Jinba Ittai. Είναι ίδια με τη σύνδεση που νιώθει ένας αναβάτης με το άλογό του.

drive together

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Όταν οδηγείτε ένα Mazda, δεν οδηγείτε ποτέ μόνοι. Ζήστε την απόλυτη ταύτιση και αρμονία με το αυτοκίνητο. Νιώστε έναν δεσμό που είναι δύσκολο να περιγράψετε με λόγια καθώς οδηγείτε, αισθάνεστε, επιταχύνετε, επιβραδύνετε και χαμογελάτε σαν να είστε ένα. Είναι ένα συναίσθημα που ενσωματώνουμε σε κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάζουμε.

ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η Mazda χαρακτηρίζεται από αντισυμβατικό πνεύμα, που μας ωθεί να πετυχαίνουμε ακόμη και ενάντια σε τεράστια εμπόδια. Όταν άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων είπαν ότι ήταν αδύνατο, εμείς δημιουργήσαμε ένα σπορ αυτοκίνητο με περιστροφικό κινητήρα και κερδίσαμε τον πιο σκληρό αγώνα αντοχής που υπάρχει, τις 24 ώρες του Le Mans, ενώ κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Τολμάμε να είμαστε διαφορετικοί

Οι επίμονοι μηχανικοί μας δημιούργησαν το Cosmo Sport, το πρώτο σπορ αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στον κόσμο με περιστροφικό κινητήρα

Τολμάμε να είμαστε διαφορετικοί

Μετά από μια σειρά από ήττες, η Mazda έγινε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων από την Ιαπωνία που κέρδισε το Le Mans το 1991, με το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο που διέθετε περιστροφικό κινητήρα.

Τολμάμε να είμαστε διαφορετικοί

Η Mazda συνεχίζει να αμφισβητεί το κατεστημένο με αυτοκίνητα όπως το RX-Vision, με τον περιστροφικό κινητήρα Skyactiv-R επόμενης γενιάς

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Η αδιάκοπη προσπάθειά μας για έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη έχει σκοπό να προσφέρει πολλά περισσότερα από τη βελτίωση της απόδοσης και της ασφάλειας. Εστιάζει στον οδηγό, ώστε να προσφέρει απόλυτη οδηγική απόλαυση και συναρπαστική αίσθηση ελέγχου.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το μέλλον είναι εδώ με τη μορφή του πρωτοποριακού νέου κινητήρα Skyactiv-X της Mazda. Είναι ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε τον ιδανικό κινητήρα καύσης, εμπλουτίζοντας παράλληλα τη ζωή των ανθρώπων μέσω της "οδηγικής απόλαυσης" και προστατεύοντας τον όμορφο πλανήτη μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

KODO: Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Πιστεύουμε ότι ένα αυτοκίνητο πρέπει να προκαλεί συναισθήματα, κάνοντας την καρδιά σας να χτυπά γρήγορα πριν καν καθίσετε πίσω από το τιμόνι. Ακόμα και όταν στέκεστε ακίνητοι, το Mazda σάς μεταφέρει μια συναρπαστική αίσθηση κίνησης που σας κάνει να θέλετε να το οδηγήσετε. Αυτός είναι ο σχεδιασμός Kodo: Η ψυχή της κίνησης, η δική μας φιλοσοφία στον σχεδιασμό.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Τίποτα δεν αντικαθιστά την ικανότητα των ανθρώπινων χεριών και τη δύναμη της ανθρώπινης αφής κατά τον σχεδιασμό ενός Mazda. Χρειάζονται 20 χρόνια εκπαίδευσης ώστε να μπορέσουν οι τεχνίτες πηλού να αποκτήσουν την ικανότητα να μετατρέπουν ιδέες σε μοντέλα πραγματικού μεγέθους. Ωστόσο, χρειάζεται μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να συγκινηθείτε από τον σχεδιασμό Kodo: Η ψυχή της κίνησης των αυτοκινήτων μας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ

Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ

Όταν οι οδικές και καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες, θέλετε απόλυτη άνεση και έλεγχο. Η κίνηση σε όλους τους τροχούς i-Activ AWD χρησιμοποιεί 27 αισθητήρες για να ελέγχει τις συνθήκες 200 φορές το δευτερόλεπτο. Απολαύστε καθησυχαστική πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και νιώστε σε απόλυτη αρμονία με το αυτοκίνητο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

i-activsense

ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφαλείας i-Activsense σάς παρέχουν πλήρη προστασία από κινδύνους που ενδέχεται να μην βλέπετε. Καθώς οδηγείτε εντός πόλης, σε μεγάλες διαδρομές, σε αυτοκινητόδρομους, ή τη νύχτα, τα συστήματα κάμερας και αισθητήρων συνεργάζονται απρόσκοπτα για να σας κρατήσουν ασφαλέστερους, παρέχοντας μέγιστη οδηγική απόλαυση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ