MAZDA CX-5

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

EMOTION

Από 26.574 €

Το Mazda CX-5 περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία βασικών χαρακτηριστικών, από το Προηγμένο σύστημα παρακολούθησης νεκρής γωνίας καθρεπτών μέχρι τους προβολείς LED και το Αυτόματο σύστημα έκτακτης πέδησης για πεζούς (AEB) τη νύχτα – όλα όσα χρειάζεστε για μια συναρπαστική αλλά άνετη εμπειρία οδήγησης με όλη την οικογένεια.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ

Μερικές φορές είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τις τυφλές γωνίες – ειδικά αν συνομιλείτε με φίλους ή συγγενείς. Γι' αυτό το Mazda CX-5 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που σας ενημερώνουν αν υπάρχει όχημα στις τυφλές γωνίες, όταν ανάβετε φλας για να αλλάξετε λωρίδα.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ MAZDA CONNECT

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 8"

Η κεντρική οθόνη 8" χρησιμοποιεί οπτική σύνδεση, για να συνδυάσει μια οθόνη υγρών κρυστάλλων με μια οθόνη αφής. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις αντανακλάσεις και προβάλλει μια πιο καθαρή εικόνα για ευκολότερη, ασφαλέστερη πρόσβαση στο Mazda Connect.

CHALLENGE

Από 29.965€

Με τις κομψές ζάντες αλουμινίου 17", το Mazda CX-5 σάς προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και πολλά περισσότερα. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι ότι περιλαμβάνει κλιματισμό διπλής ζώνης, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να επιλέγουν τις δικές τους ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να νιώθουν άνετα. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Το Σύστημα ειδοποίησης για παρέκκλιση από τη λωρίδα κυκλοφορίας ανιχνεύει τη διαγράμμιση των λωρίδων στην επιφάνεια του δρόμου και προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση ακούσιας παρέκκλισης από τη λωρίδα. Το Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας της Mazda προάγει την ασφαλή οδήγηση παρέχοντας κατάλληλη υποβοήθηση τιμονιού. 

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΖΩΝΗΣ

Όταν ο καυτός ήλιος χτυπάει μόνο τη μία πλευρά του αυτοκινήτου, μπορεί να είναι δύσκολο να συμφωνήσετε για τη ρύθμιση του κλιματισμού. Το σύστημα κλιματισμού διπλής ζώνης βάζει τέρμα στις διαφωνίες, επιτρέποντας σε κάθε επιβάτη αλλά και στον οδηγό να επιλέξουν τις δικές τους ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Γιατί, τελικά, είμαστε όλοι διαφορετικοί.

Attraction

Από 32.815 €

Η άνεση και η ευκολία στο Mazda CX-5 έχουν αναβαθμιστεί χάρη στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης 7ης γενιάς της Mazda, τον κλιματισμό διπλής ζώνης και το θερμαινόμενο τιμόνι.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

MAZDA CONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ 10,25"

Το MAZDA CONNECT είναι μια οθόνη αφής επόμενης γενιάς με πολλές δυνατότητες για συνδεδεμένα smartphone. Συνδέστε εφαρμογές μουσικής ή ψυχαγωγίας και ακούστε περιεχόμενο εν κινήσει. Το σύστημα μπορεί εύκολα να λάβει ενημερώσεις λογισμικού για μελλοντικές εφαρμογές συνδεσιμότητας.

ΑΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΟ

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΙΜΟΝΙ

Τα σημεία λαβής του τιμονιού μπορούν να θερμανθούν με το πάτημα ενός κουμπιού και η θέρμανση απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μισή ώρα. Είναι μια μικρή απόλαυση για τα παγωμένα χέρια μια κρύα μέρα.

Revolution

Από 35.965 €

Το Mazda CX-5 προσφέρει πρόσθετη τεχνολογική υποστήριξη στον οδηγό με ένα Σύστημα παρακολούθησης 360° κατά τη στάθμευση. Διαθέτει επίσης αυτόματη πίσω πόρτα και μερικές
επιπλέον σχεδιαστικές λεπτομέρειες, που κάνουν το CX-5 να δείχνει εκπληκτικό. 

ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΘΥΡΑ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ

Με την ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη θύρα πορτ-μπαγκάζ, αρκεί να πιέσετε ένα κουμπί για να ανοίξετε ή να κλείσετε το πορτ-μπαγκάζ. Τα κουμπιά στο εσωτερικό και το εξωτερικό της πίσω πόρτας, καθώς και ένα κουμπί στο εσωτερικό της καμπίνας στην κάτω αριστερή πλευρά του τιμονιού, ενεργοποιούν το σύστημα για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση.

ΟΘΟΝΗ ΕΝΕΡΓΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η Οθόνη ενεργής οδήγησης προβάλλει σημαντικές πληροφορίες εντός του οπτικού σας πεδίου. Συλλέγει όλες τις σημαντικότερες πληροφορίες οδήγησης, όπως την ταχύτητα, την κατεύθυνση, ακόμη και τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, και τις εμφανίζει σε ένα κεντρικό σημείο σε κοντινή απόσταση από τα μάτια σας.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ MAZDA

Όποιος έχει καθίσει στο Mazda CX-5 δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Ο δεσμός μεταξύ οδηγού και οχήματος είναι μοναδική. Με τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda, μπορείτε να βιώσετε αυτό το συναίσθημα όχι μόνο ως κουλτούρα, αλλά και να δημιουργήσετε μια κορυφαία εμφάνιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ 2021 MAZDA CX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 2021 Mazda CX-5. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον Εμπ. Αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.