ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΝΕΤΣΑΣ

Το MAZDA MX-5 Takumi 2021

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ MAZDA

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Τέλειος συνδυασμός χρωμάτων που αναδεικνύει τις εντυπωσιακές καμπύλες, όμορφος σχεδιασμός και οδήγηση που συναρπάζει. Όταν εμφανίζεται το Mazda MX-5 Takumi, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του και το Λευκό Pure εσωτερικό του εντυπωσιάζει. Είναι η απόλυτη έκφραση κομψότητας για το διαχρονικό roadster της Mazda.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ

Το ολοκαίνουργιο Μπλε Deep Crystal τονίζει την κομψή σιλουέτα του Mazda MX-5 Takumi με ζωντανές, γοητευτικές λεπτομέρειες, ενώ η οροφή Dark Cherry Soft Top δημιουργεί έναν αλησμόνητο συνδυασμό. Μέσα, σας υποδέχεται το απαλό δέρμα Nappa σε Λευκό Pure και το ασορτί εσωτερικό, το οποίο δημιουργεί μια συναρπαστική, αλλά κομψή αντίθεση.

ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MX-5 TAKUMI

 

ΝΕΟ ΧΡΩΜΑ: ΜΠΛΕ DEEP CRYSTAL

 

Το ολοκαίνουργιο χρώμα Μπλε Deep Crystal δίνει έμφαση στη κομψότητα της σιλουέτας του Mazda MX-5.

 

ΠΙΝΕΛΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: ΟΡΟΦΗ DARK CHERRY SOFT TOP

 

Η κομψή οροφή Dark Cherry Soft Top συνδυάζεται άριστα με το έντονο χρώμα του αμαξώματος.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Αξιοποιήστε πλήρως από τις τελευταίες τεχνολογίες βελτίωσης των επιδόσεων και της ασφάλειας με την Έκδοση I-ACTIVSENSE. Θα επωφεληθείτε από τη νέα τεχνολογία αισθητήρων και καμερών που υποστηρίζει δυνατότητες όπως το Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, τον Έξυπνο βοηθό πέδησης και το Σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού που προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση κόπωσης. Διατίθενται με την Έκδοση τεχνολογίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5 ROADSTER

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda MX 5 . Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαμόρφωσης που διαθέτουμε, για να βρείτε το ιδανικό Mazda MX-5 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.xtras.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Επομένως, ρωτήστε τον δικό σας αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.