ΤΟ MAZDA3 2021

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΤΟ MAZDA3 ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Απολαύστε ακόμα περισσότερο την οδήγηση με το Mazda3 χάρη στα γνήσια αξεσουάρ της Mazda που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας με βελτιωμένο στιλ, άνεση και λειτουργικότητα. Σχεδιασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, όπως και το αυτοκίνητο.

ΣΠΟΡ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ AERO

Εγγυημένη δυναμική είσοδος! Τα σπορ εξαρτήματα aero είναι σαν κοσμήματα για το Mazda 3 σας και του χαρίζουν μια αθλητική εμφάνιση. Τα εξαρτήματα aero ταιριάζουν απόλυτα με τα εκφραστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας KODO – Η ψυχή της κίνησης, κάνοντάς το αυτοκίνητό σας να ξεχωρίζει.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

Χωρίς καλώδια και έγνοιες – φορτίστε το τηλέφωνό σας εν κινήσει με τον ενσωματωμένο σταθμό ασύρματης φόρτισης. (Για κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi).

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ

Οι πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα, με το λογότυπο LED Mazda3 με οπίσθιο φωτισμό, προσθέτουν μια όμορφη μοντέρνα πινελιά και ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΑΤΑΚΙΑ

Τα ανθεκτικά και κομψά πατάκια δαπέδου, με τα κεντημένα άκρα και το μεταλλικό λογότυπο Mazda3, συμπληρώνουν άψογα την όμορφη καμπίνα ενώ προσθέτουν και ένα επιπλέον επίπεδο απορρόφησης θορύβου.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΘΥΡΩΝ LED

Με τον φωτισμό θυρών LED, ο οποίος προβάλλει αυτόματα το λογότυπο της Mazda στο έδαφος, κάνετε εντύπωση κατά την άφιξή σας και ταυτόχρονα αποφεύγετε τυχόν λακκούβες με λάσπες.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Αναβαθμίστε λίγο περισσότερο το στιλ σας και εκφράστε την προσωπικότητά σας με μια ποικιλία κομψών σχεδίων ζαντών αλουμινίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής της Mazda με ένα μόνο κλικ. Από τον ψηφιακό κατάλογο αξεσουάρ έως το εργαλείο εύρεσης επίσημου εμπόρου, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. 

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA3 2021

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda3 2021. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαμόρφωσης που διαθέτουμε, για να βρείτε το ιδανικό Mazda3 2021 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον Εμπ. Αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.