ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΝΕΛΙΑ

ΤΟ MAZDA3 2021

ΤΟ MAZDA3 ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Απολαύστε ακόμα περισσότερο την οδήγηση με το Mazda3 χάρη στα γνήσια αξεσουάρ της Mazda που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας με βελτιωμένο στιλ, άνεση και λειτουργικότητα. Σχεδιασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, όπως και το αυτοκίνητο.

ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ

Μια διακριτική αλλά κομψή πινελιά που σας επιτρέπει να προσθέσετε λίγο πιο προσωπικό στιλ στο Mazda3 Sedan.

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

Φορτίστε το τηλέφωνό σας εν κινήσει, απαλλαγμένοι από πρίζες και καλώδια, με τον ενσωματωμένο σταθμό ασύρματης φόρτισης. (Για κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση Qi).

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ

Οι πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα, με το λογότυπο LED Mazda3 με οπίσθιο φωτισμό, προσθέτουν μια όμορφη μοντέρνα πινελιά και ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΑΤΑΚΙΑ

Τα κεντημένα άκρα και το μεταλλικό λογότυπο Mazda3 συμπληρώνουν άψογα την κομψή καμπίνα, ενώ προσθέτουν και ένα επιπλέον επίπεδο απορρόφησης θορύβου για μια ακόμα πιο ήσυχη διαδρομή.

33LED OSVJETLJENJE NA VRATIMA

Na odredište stignite sa stilom uz LED osvjetljenje na vratima koje automatski projicira Mazdin logotip na tlo i osvjetljava vam put kad izlazite iz automobila.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΘΥΡΩΝ LED

Φτάστε στον προορισμό σας με ακόμα περισσότερο στιλ με τον φωτισμό θυρών LED, ο οποίος προβάλλει αυτόματα το λογότυπο της Mazda στο έδαφος και φωτίζει τον δρόμο σας όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής της Mazda με ένα μόνο κλικ. Από τον ψηφιακό κατάλογο αξεσουάρ έως το εργαλείο εύρεσης επίσημου εμπόρου, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. 

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA3 2021

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda3 2021. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαμόρφωσης που διαθέτουμε, για να βρείτε το ιδανικό Mazda3 2021 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.