#MAZDADISCOVERS

ΔΕΡΜΑΤΟΥΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ MAZDA DISCOVERS

Η σειρά μας #MazdaDiscovers στο YouTube σας φέρνει κοντά και προσωπικά με μερικούς από τους πιο μοναδικούς τεχνίτες του κόσμου. Όπως και η Mazda, αυτοί οι τεχνίτες είναι αφοσιωμένοι στο να συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές με μια σύγχρονη προσέγγιση, δημιουργώντας εξαιρετικά αντικείμενα, τέχνη και γαστρονομικές εμπειρίες. Οι εμπνευσμένες ιστορίες τους αφηγούνται από δημιουργούς του YouTube που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη τους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ

Στο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του #MazdaDiscovers, ταξιδεύουμε με τον Ιταλό δημιουργό Oliver Astrologo με το Mazda CX-5, από τους ιστορικούς δρόμους της Ιταλίας μέχρι το ζωντανό χωριό Grazalema στη νότια Ισπανία. Αυτό το επεισόδιο αποκαλύπτει τον περίπλοκο κόσμο της δερματουργίας, παρουσιάζοντας το εξαιρετικό ταλέντο του José Luis Bazán και του γιου του Ben. Η δουλειά τους υπερβαίνει την παραδοσιακή δερματουργία, δημιουργώντας κομμάτια που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την εντυπωσιακή καλλιτεχνική έκφραση.

 

Ο José Luis Bazán και ο Ben αντιπροσωπεύουν μια σειρά από τεχνίτες που αντιμετωπίζουν το δέρμα όχι μόνο ως υλικό αλλά και ως καμβά για την αφήγηση ιστοριών και την τέχνη. Το εργαστήριό τους στην Grazalema είναι ένας θησαυρός δερμάτινης τέχνης, από κομψά μπολ μέχρι γλυπτά που προκαλούν δέος, και κάθε κομμάτι αφηγείται τη δική του μοναδική ιστορία. Η καλλιτεχνική τους τέχνη, που έχει λάβει αναγνώριση από δημοσιεύματα όπως η Vogue, αντανακλά ένα βαθύ σεβασμό για το υλικό και την παράδοση.

 

Το ταξίδι του Oliver Astrologo, αποτυπωμένο μέσα από τον απαιτητικό φακό του, αποκαλύπτει τη σχολαστική διαδικασία και την παθιασμένη αφοσίωση πίσω από κάθε δημιουργία. Η φιλοσοφία των Bazáns συντονίζεται βαθιά με την προσέγγιση της Mazda στο σχεδιασμό, όπου η λειτουργικότητα και η αισθητική κομψότητα συνυπάρχουν άψογα. Στα χέρια τους, το δέρμα μεταμορφώνεται σε αντικείμενα ομορφιάς, αμφισβητώντας τα συμβατικά όρια της τέχνης και της χειροτεχνίας.

 

Το επεισόδιο για την κατασκευή δέρματος στην Ισπανία είναι μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά #MazdaDiscovers. Παραλληλίζει τη φιλοσοφία της Mazda να συνδυάζει την ομορφιά με τον σκοπό, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο οι παραδοσιακές τέχνες μπορούν να εμπνεύσουν τον σύγχρονο σχεδιασμό. Η ιστορία του José Luis Bazán και του γιου του Ben δεν αφορά μόνο τη δερματουργία- είναι μια αφήγηση για την κληρονομιά, την καινοτομία και τη διαρκή δύναμη της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα επεισόδια που εξερευνούν μοναδικές μορφές τέχνης και χειροτεχνίας σε όλο τον κόσμο.

 

Στο τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς #MazdaDiscovers θα συναντήσουμε τον Kay Van Huisseling, καθώς αποκαλύπτει τον κόσμο της παραδοσιακής κατασκευής σκαφών.

ΔΕΊΤΕ ΆΛΛΕΣ #MAZDADISCOVERS

 

Ανακαλύψτε προηγούμενα επεισόδια από τη σεζόν 1 και τη σεζόν 2.

ΣΕΖΟΝ 2

ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΕΖΌΝ 2

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Η δεύτερη σεζόν της σειράς μας #MazdaDiscovers ξεκινά με το συναρπαστικό ταξίδι του Denis Barbas από την Ιταλία στην Πράγα, όπου συναντά έναν νεαρό τεχνίτη, ο οποίος είναι ο οραματιστής ιδρυτής ενός από τα πιο αξιόλογα στούντιο στόκου της Τσεχικής Δημοκρατίας - τον Oliver Braun.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ

ΣΕΖΟΝ 1

ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΕΖΌΝ 1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Το πρώτο επεισόδιο ακολουθεί τους αδελφούς Boisset Mikel και Alex, κινηματογραφιστές από την Ισπανία, καθώς παίρνουν το Mazda CX-5 από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα για να συναντήσουν τον ιδρυτή της ξύλινης εταιρείας διαμόρφωσης σανίδων σέρφινγκ Yoni Surfboards.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς #MazdaDiscovers οι Γερμανοί YouTubers, Lilia και Kai, ταξιδεύουν από την Κολωνία στη Ρώμη για να συναντήσουν μια από τις πιο γνωστές nonnas της Ιταλίας, τη Nonna Nerina, η οποία βρίσκεται σε μια αποστολή να μοιραστεί την παραδοσιακή τέχνη της παρασκευής ζυμαρικών με τη νέα γενιά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3

Το τρίτο επεισόδιο του #MazdaDiscovers ακολουθεί τον Joe Allam, καθώς ταξιδεύει από το Λονδίνο στο Παρίσι για να συναντήσει έναν από τους πιο γνωστούς Ευρωπαίους καλλιτέχνες ιαπωνικής λάκας και kintsugi, τον Nicolas Pinon.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4

Στο τέταρτο επεισόδιο του #MazdaDiscovers συναντάμε τον Rodolphe Miez που ταξιδεύει από τις Βερσαλλίες στη Ζυρίχη για να συναντήσει έναν από τους διάσημους κατασκευαστές καπέλων της Ευρώπης, τον Eric Blum.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Στο πέμπτο επεισόδιο του #MazdaDiscovers, δείτε τον κινηματογραφιστή Erik Hedenfalk να οδηγεί από το Γκέτεμποργκ στην Κοπεγχάγη για να επισκεφθεί την Pernille Snedker Hansen στο στούντιο μαρμάρου της.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Το έκτο επεισόδιο του #MazdaDiscovers παρουσιάζει τον Benjamin Jaworskyj, ο οποίος ταξιδεύει από τη Γερμανία στο Τόκιο της Ιαπωνίας για να συναντήσει μια διάσημη οικογένεια στον κόσμο της κατασκευής μαχαιριών - τους Hiratas.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Στο έβδομο επεισόδιο του #MazdaDiscovers συνοδεύουμε τον Joe Allam σε ένα διαφωτιστικό ταξίδι στην Ιαπωνία στον κόσμο του Kaiseki, όπου συναντά τον Master Chef Tadashi Takahashi.Στο έβδομο επεισόδιο του #MazdaDiscovers συνοδεύουμε τον Joe Allam σε ένα διαφωτιστικό ταξίδι στην Ιαπωνία στον κόσμο του Kaiseki, όπου συναντά τον Master Chef Tadashi Takahashi.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

In the eighth episode of #MazdaDiscovers, we follΣτο όγδοο επεισόδιο του #MazdaDiscovers, ακολουθούμε τον Ellis Van Jason καθώς ξεκινά ένα ταξίδι από τις ελβετικές Άλπεις στην πόλη του Βερολίνου, όπου συναντά τον Markus Shimizu, το πρόσωπο της Mimi Ferments.ow Ellis Van Jason as he embarks on a journey from the Swiss Alps to the city of Berlin where he meets Markus Shimizu, the face of Mimi Ferments.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ