τεχνολογια skyactiv

με επικεντρο εσασ, τον οδηγο

επιδοσεισ και αποδοση χωρισ συμβιβασμουσ

Οι μηχανικοί μας γνωρίζουν ότι η οικονομία καυσίμου είναι εξίσου σημαντική με την απόδοση. Επινόησαν έναν πρωτοποριακό τρόπο ανάπτυξης των κινητήρων μας, έτσι ώστε να μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να εστιάσετε στην απόλυτη οδηγική απόλαυση. Κάθε στοιχείο του αυτοκινήτου έχει ανανεωθεί για βελτιωμένη απόδοση και μεγιστοποίηση της δυναμικής. Αυτή είναι η τεχνολογία Skyactiv.

αρχιτεκτονικη οχηματοσ skyactiv

Υπάρχει ομοιότητα μεταξύ των ανθρώπινων σωμάτων και των σωμάτων των αυτοκινήτων: Και τα δύο απαιτούν ισχυρό και ευέλικτο πυρήνα και εκλεπτυσμένο και λειτουργικό εσωτερικό.

τεχνολογια κινητηρα υψηλησ ακριβειασ

Πιο καθαρός, πιο οικονομικός, πιο ισχυρός. Οι μηχανικοί μας κατασκευάζουν κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης Skyactiv, που προάγουν τη βέλτιστη απόδοση από κάθε σταγόνα καυσίμου.

εντυπωσιακα συστηματα μεταδοσησ υψηλησ αποκρισησ

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε χειροκίνητο ή αυτόματο σύστημα μετάδοσης, τα προηγμένα συστήματα μετάδοσης σάς παρέχουν μέγιστο έλεγχο. Εντυπωσιάζουν με εξαιρετικά ομαλές αλλαγές ταχυτήτων σε κλάσματα δευτερολέπτου και ακριβή χειρισμό. 

skyactiv-x

Έως και 20% μικρότερη κατανάλωση καυσίμου με 30% περισσότερη ροπή. Ο Skyactiv-X, ο πρώτος εμπορικός κινητήρας βενζίνης με Ελεγχόμενη με σπινθήρα ανάφλεξη λόγω συμπίεσης (SPCCI) συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας πετρελαίου και βενζίνης σε έναν κινητήρα, ο οποίος εξασφαλίζει άμεση και ομαλή απόκριση, ισχυρή και υψηλή ροπή με εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές τιμές εκπομπών.

ανακαλυψτε περισσοτερα
mazda m hybrid

Η τεχνολογία Mazda M Hybrid προσφέρει ομαλότερη οδήγηση και συμβάλλει στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου, αναγεννώντας την ενέργεια που ανακτάται κατά την επιβράδυνση και χρησιμοποιώντας την για να τροφοδοτήσει τον ηλεκτρικό εξοπλισμό. Το Mazda M Hybrid παρέχεται ως βασικός εξοπλισμός σε όλα τα μοντέλα Mazda2, Mazda3 και Mazda CX-30 με κινητήρα βενζίνης, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Skyactiv-X.

skyactiv-g

Οι κινητήρες βενζίνης Skyactiv-G διαθέτουν πολύ υψηλή συμπίεση και ειδική γεωμετρία καύσης, που αποτελούν τη βάση για εξαιρετικά αποτελεσματική και καθαρή καύση. Οι κινητήρες Skyactiv-G είναι πιο αποδοτικοί από ποτέ, ενώ παράγουν πολύ χαμηλές επιβλαβείς εκπομπές.

skyactiv-d

Οι κινητήρες πετρελαίου εξαιρετικά χαμηλής συμπίεσης Skyactiv-D συγκαταλέγονται στους πιο αποδοτικούς κινητήρες, ειδικά σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Η τελευταία τεχνολογία όχι μόνο μειώνει τις εκπομπές, αλλά ενισχύει επίσης τη συμπεριφορά απόκρισης και θορύβου.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

skyactiv-x

Το X στο Skyactiv-X αντιπροσωπεύει τη διασταύρωση του Skyactiv-G και Skyactiv-D. Ο κινητήρας βενζίνης επόμενης γενιάς Skyactiv-X είναι ένας επαναστατικός κινητήρας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ευστροφίας ενός κινητήρα βενζίνης με την οικονομία καυσίμου, τη ροπή και τη γρήγορη αρχική απόκριση ενός κινητήρα πετρελαίου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

πιο ομαλη και εξυπνη οδηγηση

Χάρη στο G-Vectoring Control, απολαμβάνετε ένα σύστημα διεύθυνσης υψηλής απόκρισης και ακρίβειας καθώες και μέγιστη πρόσφυση κατά τις στροφές, ακόμη και σε υγρές συνθήκες. Το σύστημα διασφαλίζει ομαλές μεταβάσεις κατά το φρενάρισμα και την επιτάχυνση για πιο άνετη οδήγηση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

Προτού οι τροχοί αρχίσουν να περιστρέφονται και ο οδηγός χάσει την πρόσφυση και τον έλεγχο, η κίνηση σε όλους τους τροχούς (AWD) διαμοιράζει την ισχύ μεταξύ των τεσσάρων τροχών, αυξάνοντας την πρόσφυση στην ολισθηρή επιφάνεια.

i-stop

Όταν σταματάτε σε κίνηση, το σύστημα i-Stop εξοικονομεί καύσιμο, απενεργοποιώντας τον κινητήρα. Λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με το i-Eloop. Επομένως, το i-Stop όχι μόνο αυξάνει σημαντικά την οικονομία καυσίμου, αλλά τοποθετεί τα έμβολα του κινητήρα στη βέλτιστη θέση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε εκ νέου και να κινηθείτε χωρίς καθυστέρηση.

i-stop
i-eloop

Το i-Eloop αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα πέδησης και, στη συνέχεια, τη χρησιμοποιεί για την τροφοδοσία των προβολέων, του συστήματος κλιματισμού, του συστήματος ήχου ή οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρικού εξοπλισμού του αυτοκινήτου. Δεδομένου ότι αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο αποθήκευσης ενέργειας, η οποία σε άλλη περίπτωση θα έμενε αχρησιμοποίητη, το i-Eloop προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, ενώ παράλληλα εξοικονομεί καύσιμο.

i-eloop
mzd connect

Το MZD Connect είναι η απόλυτη έκφραση του Jinba Ittai. Το έξυπνο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης βοηθά τον οδηγό να παρακολουθεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου ενώ παραμένει συγκεντρωμένος στον δρόμο με ασφάλεια. Έχετε απόλυτο έλεγχο και εύκολη πρόσβαση ενώ πραγματοποιείτε κλήσεις εύκολα και με ασφάλεια, χρησιμοποιείτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνετε μηνύματα και απολαμβάνετε έναν κόσμο ψυχαγωγίας.

mzd connect

δημιουργηθηκε για να απολαμβανετε καθε προκληση

Οδηγήστε το ολοκαίνουργιο Mazda CX-5 και απολαύστε ευελιξία και απόκριση που συναντάται σπάνια στα SUV. Το προγνωστικό σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς i-Activ AWD σάς προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και αυτοπεποίθηση, για να απολαύσετε κάθε ταξίδι, όπου κι αν πάτε.

εμπειρια