ΤΟ MAZDA CX-30 2021

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΝΟΤΑ

Αν και τα τυπικά μοντέλα μας είναι ήδη εξοπλισμένα με μια εντυπωσιακή γκάμα από άνετα και κομψά χαρακτηριστικά, τα αξεσουάρ της Mazda σας προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα αυτοκίνητο με εμφάνιση και αίσθηση που αντανακλά την προσωπικότητά σας στο 100%.

Ασημί καλύμματα πλαϊνών καθρεπτών

Η ομορφιά βρίσκεται στις μικρότερες λεπτομέρειες. Τα νέα ασημί καλύμματα πλαϊνών καθρεπτών προσθέτουν μια διακριτική πινελιά κομψότητας στο Mazda CX-30.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ AERO

Σαν το κερασάκι στην τούρτα, οι μπάρες οροφής αλουμινίου συμπληρώνουν τη σπορ εμφάνιση του Mazda CX-30. Διαθέσιμες σε μαύρο και ασημί, τονίζουν κάθε επιλογή χρώματος και ταπετσαρίας.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ

Τα διακοσμητικά θυρών από ανοξείδωτο χάλυβα προστατεύουν την είσοδο του αυτοκινήτου από αντιαισθητικά σημάδια από παπούτσια, προσθέτοντας παράλληλα μια αδιαμφισβήτητη πινελιά κομψότητας.

Ασύρματος φορτιστής

Αν έχετε κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση QI, μπορείτε να πείτε αντίο στα καλώδια με τον ενσωματωμένο ασύρματο σταθμό φόρτισης.

ΣΕΤ ΠΕΝΤΑΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα κορυφαία σπορ πεντάλ μας από ματ αλουμίνιο δίνουν στο Mazda εμφάνιση και αίσθηση υψηλών επιδόσεων που θα αντέξουν στον χρόνο.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Με το καινοτόμο πτυσσόμενο δάπεδο χώρου αποσκευών τριών κατευθύνσεων μπορείτε να δημιουργήσετε διαμερίσματα στον χώρο αποσκευών, ώστε το πολύτιμο φορτίο σας να παραμένει σταθερό στη θέση του. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το μοναδικό σύστημα είναι διαθέσιμες: 

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ

Ο αφαιρούμενος κοτσαδόρος δεν επηρεάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά είναι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε είναι πολύ μεγάλο ή πολύ βαρύ για να χωρέσει στο εσωτερικό.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA CX-30

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ολοκαίνουργιο Mazda CX-30. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Εξερευνήστε λίγο περισσότερο την ιστορία του Mazda CX--30

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας. Ρωτήστε τον αντιπρόσωπο της Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.