2024 ΑΞΕΣΟΥΆΡ MAZDA CX-30

ΔΏΣΤΕ ΣΤΟ MAZDA ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΠΙΝΕΛΙΆ

Αν και όλες μας οι εκδόσεις είναι ήδη εξοπλισμένες με μια εντυπωσιακή ποικιλία από άνετα και κομψά χαρακτηριστικά, εξερευνήστε αυτά τα πρόσθετα αξεσουάρ της Mazda για να κάνετε το νέο σας αυτοκίνητο να αισθάνεται 100% δικό σας.

Ασημί καπάκια καθρεφτών πόρτας

Κάντε μια κομψή δήλωση που ξεχωρίζει το αυτοκίνητό σας. Τα ασημί καπάκια καθρεφτών προσθέτουν μια διακριτική πινελιά κομψότητας στο Mazda CX-30 2024.

AERO PARTS

Τα αεροδυναμικά εξαρτήματά μας εγγυώνται μια δυναμική εμφάνιση κάθε φορά που οδηγείτε το Mazda CX-30 2024. Συμπληρώνουν ιδανικά την εκφραστική σχεδίαση Kodo - Soul of Motion Design για να δημιουργήσουν ένα απόλυτο θέαμα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

ΡΆΓΕΣ ΟΡΟΦΉΣ

Σαν κερασάκι στην τούρτα, οι αλουμινένιες ράγες οροφής ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση του Mazda CX-30 2024. Διατίθενται σε μαύρο και ασημί χρώμα και αναδεικνύουν κάθε χρώμα και επιλογή εξοπλισμού.

ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΕΣ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌΚΡΟΥΣΗΣ

Οι πλάκες από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύουν την είσοδο από τα αντιαισθητικά σημάδια των παπουτσιών, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μια αλάνθαστη πινελιά στυλ.

ΣΕΤ ΠΕΝΤΆΛ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Τα κορυφαίας ποιότητας σπορ πεντάλ μας από ματ αλουμίνιο δίνουν στο Mazda σας μια εμφάνιση και αίσθηση υψηλών επιδόσεων που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

ΈΞΥΠΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΊΟΥ

Η πρωτοποριακή, αναδιπλούμενη προς τρεις κατευθύνσεις σανίδα φόρτωσης σάς επιτρέπει να χωρίζετε το χώρο αποσκευών σας για να αποτρέψετε το πολύτιμο φορτίο σας από το να κυλήσει στο χώρο αποσκευών.

ΑΠΟΣΠΏΜΕΝΗ ΜΠΆΡΑ ΡΥΜΟΎΛΚΗΣΗΣ

Ο αποσπώμενος κοτσαδόρος δεν διαταράσσει ποτέ την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, αλλά είναι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε είναι πολύ μεγάλο ή πολύ βαρύ για να χωρέσει στο εσωτερικό του.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ MAZDA CX-30 ΤΟΥ 2024

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda CX-30 του 2024. Γνωρίστε το αυτοκίνητο μόνοι σας με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή μας για να βρείτε το ιδανικό Mazda CX-30 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ

Θέλετε να συζητήσετε τις επιλογές σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

ΔΙΚΤΥΟ MAZDA

Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι προτεινόμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.

* Η λειτουργία Android Auto αναμένεται να είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Με τη διαθεσιμότητα, η απαιτούμενη ενημέρωση λογισμικού για τα ήδη παραδοθέντα οχήματα μπορεί να ληφθεί μέσω εγκατάστασης από τον αντιπρόσωπο ή μέσω μιας ενημέρωσης over-the-air. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Mazda για περισσότερες πληροφορίες.