ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ

ΤΟ MAZDA CX-30 HOMURA 2022

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Η κομψότητα εν κινήσει, έτοιμη να κάνει εντύπωση όπου και αν βρεθεί. Ο σχεδιασμός Kodo συμπληρώνεται από τα μαύρα καλύμματα των καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου 18", ενώ στο εσωτερικό σας απολαμβάνετε ένα οικείο, γαλήνιο περιβάλλον, με προσεκτικά επιλεγμένες πρόσθετες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MAZDA CX-30 HOMURA 2022

ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε μέσα, θα βιώσετε μια αίσθηση πολυτέλειας χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και τα εντυπωσιακά επίπεδα δεξιοτεχνίας. Τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με τις κομψές κόκκινες ραφές κατά μήκος τους, το ταμπλό, η κονσόλα, το υποβραχιόνιο και η επένδυση των θυρών έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την άνεσή σας και να σας χαλαρώνουν.

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κάθε λεπτομέρεια μετράει, γι' αυτό προσθέσαμε μερικές ακόμη στο Mazda CX-30 Homura 2022, ώστε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τη μοναδική ομορφιά του σχεδιασμού KODO.

 

ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ


Συμπληρώνουν τέλεια την ομορφιά του εξωτερικού, κάνοντας το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18''


Οι υψηλής ποιότητας ζάντες αλουμινίου 18’’ προσθέτουν ενέργεια και μια μοντέρνα νότα στον σχεδιασμό του αυτοκινήτου, αλλά με μια αίσθηση ωριμότητας και μοναδικότητας.

 

ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙ


Παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο φινέτσας βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA CX-30

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ολοκαίνουργιο Mazda CX-30. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο μόνοι σας κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαμόρφωσης, για να βρείτε το ιδανικό ολοκαίνουργιο Mazda CX-30 για εσάς.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ