ΔΏΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΑΣ ΠΙΝΕΛΙΆ

ΑΞΕΣΟΥΆΡ MAZDA MX-5 RF 2024

ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΚΆΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΙΚΌ ΣΑΣ

Τα αξεσουάρ Mazda προσφέρουν το στυλ, την άνεση, την ποιότητα και την ικανοποίηση που κάνουν την οδήγηση ενός Mazda ακόμα πιο ευχάριστη. Σχεδιασμένα και εγγυημένα για να ταιριάζουν τέλεια στο Mazda MX-5 σας, εσωτερικά και εξωτερικά, είναι τα μόνα αξεσουάρ που κατασκευάζονται με τα ίδια πρότυπα ποιότητας όπως το Mazda σας.

AERO PACK

Τα κεφάλια θα γυρίσουν. Το σπορ αεροδυναμικό πακέτο για το Mazda MX-5 σας είναι το τέλειο συμπλήρωμα του εκφραστικού σχεδιασμού KODO Soul of Motion. Μπροστινές, πίσω και πλευρικές ποδιές αεροτομής, καθώς και μια σπορ πίσω αεροτομή αποτελούν το πακέτο αεροτομής και κάνουν το MX-5 σας να δείχνει το καλύτερο δυνατό από κάθε γωνία.

ΣΠΟΡ ΕΞΆΤΜΙΣΗ BASTUCK

Μουσική στα αυτιά σας. Βγάλτε την οροφή, κλείστε το ραδιόφωνο και ακούστε τον γλυκό ήχο της σπορ εξάτμισης! Αυτός ο συνδυασμός από ανοξείδωτο ατσάλι πίσω και προ-σιγαστήρες θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας σε κάθε διαδρομή.

ΠΕΝΤΆΛ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Δώστε στο κόκπιτ του Mazda MX-5 σας λίγο πιο σπορτίφ χαρακτήρα. Θα λατρέψετε την εμφάνιση επιδόσεων και την αίσθηση αυτών των πεντάλ από κράμα υψηλής ποιότητας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΚΆΛΥΨΗ ΟΧΉΜΑΤΟΣ

Προστατέψτε το roadster σας όταν είναι σταθμευμένο έξω. Βάλτε τέλος στο ξύσιμο πάγου και στα περιττώματα πουλιών. Αυτό το πρακτικό κάλυμμα οχήματος εξωτερικού χώρου διατίθεται ως πλήρες κάλυμμα ή ως μισό κάλυμμα μόνο για την οροφή και τα παράθυρα.

BOOT LINER

Αυτή η ανθεκτική επένδυση χώρου αποσκευών είναι σχεδιασμένη κατά παραγγελία για να ταιριάζει απόλυτα στο Mazda MX-5 σας και φέρει το λογότυπο MX-5. Το υπερυψωμένο χείλος εμποδίζει το νερό και τις διαρροές να εισχωρήσουν στο χαλί του χώρου αποσκευών, προστατεύοντας το μωρό σας από την καθημερινή φθορά.

ΠΙΑΤΕΣ SCUFF

Προστατέψτε τα μαρσπιέ των θυρών σας από γρατζουνιές και γδαρσίματα και βελτιώστε την εμφάνιση του Mazda MX-5 σας με αυτές τις κομψές πλάκες μαρσπιέ με το λογότυπο MX-5.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda MX-5. Γνωρίστε το αυτοκίνητο μόνοι σας με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.