ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ MAZDA MX-5

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Ακόμα και το βασικό μοντέλο του Mazda MX-5 αναδεικνύει την αίσθηση ενός κλασικού roadster. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Με αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, μπορείτε να δώσετε στο cult roadster μια ακόμα πιο προσωπική πινελιά.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ

Κανένα μοντέλο δεν ενσωματώνει το DNA της Mazda όπως το MX-5. Αποτίνουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό roadster προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια: από τα κομψά ανάγλυφα στοιχεία στις ζάντες αλουμινίου του MX-5 μέχρι τον κατοχυρωμένο σχεδιασμό και τον σπορ ήχο της εξάτμισης. Βασικά, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη μας για το Mazda MX-5.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΣ

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή φωτογραφιών μας, για να δείτε μερικά από τα σημαντικότερα αξεσουάρ που προσφέρουμε. Εξερευνήστε την ποικιλία των αξεσουάρ μας και πάρτε ιδέες για να εξατομικεύσετε το Mazda MX-5.

ΣΠΟΡ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ AERO

Τα σπορ εξαρτήματα aero για το Mazda MX-5 εγγυώνται μια δυναμική εμφάνιση όπου και αν πάτε. Συμπληρώνουν άριστα τα εκφραστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας KODO – Η ψυχή της κίνησης κάνοντάς το να τραβά όλα τα βλέμματα.

Κάμερα οπισθοπορείας

Κάνουμε την όπισθεν παιχνιδάκι. Η κάμερα οπισθοπορείας βοηθάει στην εξάλειψη των νεκρών σημείων ακριβώς πίσω από το όχημα, ώστε να μπορείτε να βλέπετε χαμηλές περιοχές που δεν είναι ορατές στον εσωτερικό καθρέφτη. 

ΣΠΟΡ ΕΞΑΤΜΙΣΗ BASTUCK

Αυτό το κατοχυρωμένο σύστημα εξάτμισης της Mazda από ανοξείδωτο ατσάλι αυξάνει το επίπεδο ενθουσιασμού που προκαλεί το MX-5 τόσο χάρη στον ήχο όσο και χάρη στην εμφάνισή του. Ακόμα και σε μια καθημερινή διαδρομή στην πόλη θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε πίστα αγώνων με αυτήν την σπορ εξάτμιση Bastuck πίσω σας.

ΚΙΤ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Πλησιάστε ακόμα περισσότερο στον δρόμο. Με την ανάρτηση χαμηλωμένη στο Mazda MX-5, αυξάνεται ακόμα περισσότερο η έξαψη που νιώθετε κάθε φορά που το οδηγείτε. Επιπλέον, οι γραμμές του κομψού αμαξώματος ξεχωρίζουν όπως ποτέ άλλοτε. Κάθε φορά που το οδηγείτε, νιώθετε σαν να πετάτε.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΠΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΔΙΟΥ

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν το MX-5 σας πραγματικά δικό σας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα αποκλειστικά αξεσουάρ μας έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές προσαρμογής της Mazda με ένα μόνο κλικ. Από τον κατάλογο αξεσουάρ έως τον εντοπισμό αντιπροσώπου, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA MX-5

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda MX-5. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο από κοντά κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαμόρφωσης, για να βρείτε το ιδανικό Mazda MX-5 για εσάς.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι προτεινίμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.