MAZDA2 2023

ΕΠΙΛΈΞΤΕ ΤΟ ΒΑΘΜΌ ΣΑΣ

CENTRAL-LINE

Το Centre-Line εξασφαλίζει την άνεσή σας κατά την περιήγησή σας στον αστικό ιστό χάρη στον κλιματισμό, το σύστημα ψυχαγωγίας hands-free με ασύρματο Apple CarPlay® και ενσύρματο Android Auto™, το δερμάτινο τιμόνι και πολλά άλλα ελκυστικά στοιχεία.

ΧΑΛΑΡΏΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΉ

ΕΛΚΥΣΤΙΚΌ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ

Στο ελκυστικό εσωτερικό του Mazda2 2023, όλα είναι διαισθητικά τοποθετημένα για ελάχιστη προσπάθεια, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την οδήγηση. 

APPLE CARPLAY® ΚΑΙ ANDROID AUTO™

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ

Κάθε βαθμίδα από την Centre-Line και πάνω είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της συνδεσιμότητας infotainment χάρη στο ασύρματο Apple CarPlay® και το ενσύρματο Android Auto™, ώστε να μπορείτε να πλοηγείστε και να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές smartphone απευθείας στην οθόνη αφής.

EXCLUSIVE-LINE

Χαλαρώστε στην κομψή καμπίνα με τα φιμέ πίσω και πλευρικά παράθυρα, ενώ απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές smartphone με το ασύρματο Apple CarPlay® και το ενσύρματο Android Auto™ στην οθόνη αφής. Εκτός από την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το Exclusive-Line διαθέτει ενισχυμένες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η προηγμένη έξυπνη υποβοήθηση πέδησης στην πόλη και την κάμερα οπισθοπορείας.

ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΊ ΣΤΗΝ ΤΣΈΠΗ ΣΑΣ

ΈΞΥΠΝΗ ΕΊΣΟΔΟΣ ΧΩΡΊΣ ΚΛΕΙΔΊ

Το σύστημα Smart Keyless Entry σημαίνει ότι, με το κλειδί στην τσέπη σας, αρκεί να αγγίξετε το χερούλι της πόρτας για να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας και αυτό κλειδώνει αυτόματα όταν απομακρύνεστε.

ΧΩΡΊΣ ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ ΑΠΌ ΠΊΣΩ

ΚΆΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΊΑΣ

Όταν κάνετε όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας διασφαλίζει ότι μπορείτε να βλέπετε καθαρά τυχόν εμπόδια πίσω σας. 

Homura

Το Mazda2 Homura προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του Centre-Line σε ένα ιδιαίτερα σπορ πακέτο. Με κόκκινο και μαύρο χρώμα για να δημιουργεί μια δυναμική εμφάνιση, αυτή η ειδική έκδοση είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ισχυρή εντύπωση όπου κι αν πάτε, ενώ παράλληλα θα σας κρατάει ασφαλείς με έξτρα παροχές όπως η προηγμένη έξυπνη υποστήριξη πέδησης στην πόλη και οι αισθητήρες στάθμευσης στο πίσω μέρος.

ΜΑΎΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 16"

ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΕΊ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ

Οι σπορ νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 16" για την κατηγορία Homura δημιουργούν μια αίσθηση μελαγχολικής δύναμης και ζωντάνιας.

ΜΑΎΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΜΕ ΚΌΚΚΙΝΕΣ ΡΑΦΈΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ

Το μαύρο εσωτερικό εκπέμπει κομψότητα, ενώ οι έντονες κόκκινες λεπτομέρειες προσθέτουν μια αίσθηση ζωντάνιας και ενέργειας.

HOMURA AKA

Το Mazda2 Homura Aka καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο στυλ, με όλα τα χαρακτηριστικά της Exclusive-Line και μια ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση χάρη στο μαύρο και κόκκινο χρώμα και την αποκλειστική μαύρη φιμέ οροφή. Ένα πλήθος χαρακτηριστικών υψηλού επιπέδου αναβαθμίζουν κάθε οδήγηση, όπως η κάμερα οπισθοπορείας και τα σπορ καθίσματα με συνδυασμό σουέτ και δέρματος Granluxe.

ΜΑΎΡΗ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΟΡΟΦΉΣ

ΓΙΑ ΈΝΑ ΑΡΜΟΝΙΚΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ

Η φιμέ μαύρη οροφή στη σειρά Homura Aka ταιριάζει υπέροχα με το εξωτερικό, δημιουργώντας μια ελκυστική αντίθεση και μια όμορφα αρμονική εμφάνιση.

ΜΑΎΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΈΣ ΖΆΝΤΕΣ 16" ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΉ ΚΑΤΕΡΓΑΣΊΑ

ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ

Οι σπορ νέες ζάντες 16" BlackMetallic με επεξεργασμένες λεπτομέρειες προσφέρουν ένα εξίσου υψηλό επίπεδο εκλέπτυνσης και μελαγχολικής δύναμης.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ MAZDA2

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda2. Ζήστε την εμπειρία του αυτοκινήτου με ένα test drive ή περιηγηθείτε στα φυλλάδιά μας.

Το iPhone είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., καταχωρημένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το Apple CarPlay ® είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

©2018 Google LLC, χρησιμοποιούνται με την έγκριση του κατόχου τους. Το Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google LLC. Τα Android, Android Auto και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.