ΔΎΟ ΕΚΔΌΣΕΙΣ, ΈΝΑ ΦΛΕΓΌΜΕΝΟ ΠΝΕΎΜΑ

ΤΟ MAZDA2 HOMURA ΚΑΙ HOMURA AKA

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

Η ΦΛΌΓΑ ΕΝΌΣ ΕΥΕΛΙΚΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Homura στα ιαπωνικά σημαίνει φλόγα. Οι εκδόσεις Homura και Homura Aka του Mazda2 σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν την αδιαμφισβήτητη σπορτίφ διάθεση που καίει μέσα σε αυτό το ευέλικτο και διασκεδαστικό αυτοκίνητο πόλης. Ο ενεργητικός κόκκινος και μαύρος χρωματικός συνδυασμός στο εξωτερικό και στην καμπίνα αντικατοπτρίζει το σβέλτο πνεύμα και το αθλητικό DNA του.

HOMURA

Το Mazda2 Homura είναι μια αριστοκρατική έκδοση που αναδεικνύει τον αθλητικό χαρακτήρα αυτού του μικρού και ευέλικτου αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει πολλά έξτρα, αλλά πάνω απ' όλα ενσαρκώνει το πνεύμα της ευελιξίας και της ταχύτητας, που συμβολίζεται από τις μαύρες και κόκκινες ανταύγειες. Ανακαλύψτε περισσότερα

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
HOMURA AKA

Το Mazda2 Homura Aka σας προσφέρει όλα τα έξτρα σε ένα αδιαμφισβήτητα σπορ πακέτο. Εκτός από το εντυπωσιακό κόκκινο και μαύρο χρώμα, αυτή η έκδοση διαθέτει μαύρη φιμέ οροφή και σπορ καθίσματα με κόκκινες ανταύγειες σε δέρμα suede & Granluxe. Ανακαλύψτε περισσότερα

 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Βρείτε τις τιμές και τις εκδόσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και κάντε το Mazda2 Homura ή Homura Aka τον ιδανικό σύντροφό σας στην πόλη.

ΑΝΑΚΑΛΎΨΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΈΛΑ MAZDA2 HOMURA ΤΟΥ 2023

HOMURA

ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΆΝΕΣΗ

ΤΟ MAZDA2 HOMURA ΤΟΥ 2023

Σχεδιασμένα για άνεση, ευκολία και προσβασιμότητα, χαρακτηριστικά όπως η είσοδος χωρίς κλειδί, η κάμερα οπισθοπορείας, το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας που περιλαμβάνει προειδοποίηση εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας και το πίσω τζάμι απορρήτου συμβάλλουν σε μια αυξημένη κατάσταση ξεκούρασης και αυτοπεποίθησης στην οδήγηση.

ΔΡΑΣΤΉΡΙΟ, ΑΛΛΆ ΚΟΜΨΌ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ

Το εσωτερικό με τις κόκκινες βελονιές και το μαύρο θέμα είναι φινιρισμένο με τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια για την οποία φημίζονται οι Ιάπωνες τεχνίτες μας. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση ανώτερης άνεσης και κομψότητας - με μια σπίθα πάθους - προσθέτοντας μια πινελιά ενθουσιασμού σε κάθε οδήγηση.

ΈΝΑ ΤΟΛΜΗΡΌ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ

Από την πρώτη ματιά, το Mazda2 Homura προκαλεί μια τολμηρή εντύπωση. Τα εντυπωσιακά εξωτερικά χρώματα συμπληρώνονται από μια σειρά αποκλειστικών πριμοδοτημένων σχεδιαστικών πινελιών, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή παρουσία, όπου κι αν το οδηγήσετε.

 

ΜΑΎΡΑ ΚΑΠΆΚΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΏΝ

Κομψά και κομψά, τα μαύρα καλύμματα των καθρεπτών συμπληρώνουν τη γλώσσα σχεδιασμού της KODO, προσθέτοντας παράλληλα μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση.


ΜΑΎΡΟ ΦΤΕΡΌ ΥΠΟΓΡΑΦΉΣ & ΚΌΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΈΣ

Μπροστά, μια μαύρη χαρακτηριστική πτέρυγα με κόκκινη προφορά δημιουργεί μια σπορ, αλλά και υψηλής ποιότητας εντύπωση και θυμίζει την κόκκινη προφορά στο πίσω μέρος.


ΜΑΎΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 16"

Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 16" είναι σπορτίφ και γεμάτες μελαγχολική δύναμη και ζωντάνια.

Homura AKA

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΣΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΣΑΣ ΠΝΕΎΜΑ

ΤΟ 2023 MAZDA2 HOMURA Ή ΑΛΛΙΏΣ

Με μια ενσωματωμένη σπορτίφ διάθεση που δύσκολα συναντά κανείς σε μικρομεσαία αυτοκίνητα, το Mazda2 Homura Aka του 2023 είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα με κόκκινες πινελιές που αναδεικνύουν τον ατρόμητο αθλητισμό του. Το πακέτο Homura Aka περιλαμβάνει γενναιόδωρα έξτρα, όπως καθίσματα από δέρμα suede & Granluxe μαζί με Smart Keyless Entry, κάμερα οπισθοπορείας και Lane Keep Assist που περιλαμβάνει Lane Departure Warning και Privacy Glass.

ΕΥΈΛΙΚΤΗ ΆΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ

Όταν μπαίνετε στο εσωτερικό, είναι σαφές ότι οι κορυφαίοι Ιάπωνες τεχνίτες μας σχεδίασαν το αριστοκρατικό εσωτερικό για να εντυπωσιάσουν. Τα καθίσματα, που διαθέτουν υψηλής ποιότητας σουέτ και δέρμα Granluxe με κόκκινες ανταύγειες, εξασφαλίζουν μια σπορ εμπειρία οδήγησης στη βέλτιστη θέση. Θα απολαμβάνετε εξαιρετική άνεση όλο το χρόνο χάρη στη θέρμανση των καθισμάτων και του τιμονιού.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΕΜΦΆΝΙΣΗ

Το εξωτερικό του 2023 Mazda2 Homura Aka αποπνέει αθλητισμό με μαύρους τόνους και κόκκινες πινελιές στη μάσκα και τον πίσω προφυλακτήρα που εγγυώνται μια τολμηρή εντύπωση και ένα βλέμμα ατρόμητης αυτοπεποίθησης. Αυτή η αποκλειστική εμφάνιση με την υπογραφή Kodo της Mazda δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης ακόμα και όταν στέκεται ακίνητο.


ΜΑΎΡΗ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΟΡΟΦΉΣ

Η μαύρη φιμέ οροφή ταιριάζει υπέροχα με το εξωτερικό, δημιουργώντας μια ελκυστική αντίθεση και μια όμορφα αρμονική εμφάνιση.


ΜΑΎΡΗ ΚΆΤΩ ΜΠΆΡΑ & ΚΌΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΈΣ

Στο πίσω μέρος, μια μαύρη μπάρα με κόκκινη πινελιά δημιουργεί μια σπορ, αλλά και υψηλής ποιότητας εντύπωση και θυμίζει την κόκκινη πινελιά στην μπροστινή μάσκα.


ΝΈΕΣ ΜΑΎΡΕΣ ΖΆΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ 16" + ΚΑΤΕΡΓΑΣΊΑ

Οι νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 16" με αποκλειστικές επεξεργασμένες λεπτομέρειες δημιουργούν μια κομψή και αθλητική εντύπωση που θα συγκινήσει το πνεύμα σας ακόμα και όταν στέκεστε ακίνητοι.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ MAZDA2

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda2. Ζήστε την εμπειρία του αυτοκινήτου με ένα test drive ή περιηγηθείτε στα φυλλάδιά μας.

Τα χρώματα και ορισμένα εξωτερικά ή/και εσωτερικά στοιχεία ενδέχεται να διαφέρουν στην οθόνη από το πραγματικό μοντέλο.

Το iPhone είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθειμένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Το Apple CarPlay ® είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.

©2018 Google LLC, χρησιμοποιείται με άδεια. Η Google και το λογότυπο Google είναι σήματα κατατεθέντα της Google LLC. Το Android, το Android Auto και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.