ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ MAZDA2 HOMURA 2022

ΤΟ MAZDA2 HOMURA 2022

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

Σχεδιασμένα για άνεση, ευκολία και προσβασιμότητα, χαρακτηριστικά όπως το Σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος θυρών χωρίς κλειδί, η Κάμερα οπισθοπορείας, το Σύστημα υποστήριξης διατήρησης λωρίδας που περιλαμβάνει Σύστημα ειδοποίησης για παρέκκλιση από τη λωρίδα κυκλοφορίας και το Φιμέ τζάμι προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία χαλάρωσης και σιγουριάς προς κάθε κατεύθυνση. 

Η ‘ΦΩΤΙΑ’ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό με τις κόκκινες ραφές και το μαύρο χρώμα σχεδιάστηκε με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, με την ακρίβεια που μόνο τα ανθρώπινα χέρια μπορούν να πετύχουν, από τους έμπειρους Ιάπωνες σχεδιαστές μας. Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση ανώτερης άνεσης και κομψότητας –με μια σπίθα πάθους– που προσθέτει μια πινελιά εκλεπτυσμένου ενθουσιασμού σε κάθε διαδρομή.

Η ‘ΦΩΤΙΑ’ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Από την πρώτη ματιά, το Mazda2 Homura 2022 συναρπάζει. Η ποικιλία των εντυπωσιακών χρωμάτων για το εξωτερικό συμπληρώνεται από μια σειρά από αποκλειστικές σχεδιαστικές πινελιές, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή παρουσία, όπου κι αν το οδηγείτε.

 

ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΩΝ

Κομψά και καλαίσθητα, τα νέα μαύρα καλύμματα καθρεπτών συμπληρώνουν τη γλώσσα του σχεδιασμού KODO χαρίζοντας μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

 

ΜΑΥΡΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 16"

Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου 16" που μοιάζουν να βγάζουν σπίθες έχουν σπορ εμφάνιση και αποπνέουν δύναμη και ζωντάνια.

 

 

ΜΑΥΡΗ ΚΕΡΑΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΤΕΡΥΓΙΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την ομορφιά του σχεδιασμού KODO, η μαύρη κεραία σε σχήμα πτερυγίου καρχαρία χαρίζει δυναμική κίνηση στο στυλ του Mazda2 Homura 2022.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ

Κάτω από το καπό, οι τελευταίας γενιάς κινητήρες Skyactiv και οι κινητήρες ήπιας υβριδικής τεχνολογίας διατηρούν τα επίπεδα υψηλών επιδόσεων, ενώ παρέχουν βελτιωμένη απόδοση καυσίμου, προσφέροντας μια σπορ αλλά οικονομική και πιο βιώσιμη οδηγική εμπειρία.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAZDA2 2022

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda2 2022. Δοκιμάστε το αυτοκίνητο από κοντά κάνοντας ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.