MAZDA2 HYBRID

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΚΔΟΣΗ

PRIME-LINE

Προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν μια άνετη εμπειρία υβριδικής οδήγησης, ακόμη και το βασικό πακέτο υπερβαίνει κατά πολύ τα βασικά. Η Prime-line εντυπωσιάζει με το "έξυπνο" κλειδί, το προσαρμοστικό ραντάρ ρυθμού, την κάμερα οπισθοπορείας και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Στο εσωτερικό, θα έχετε κλιματισμό και μια μεγάλη, κεντρική οθόνη 9 ιντσών με εφαρμογές Apple Carplay ® και Android Auto ™.

ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ 9 ΙΝΤΣΏΝ

Απολαύστε μια βελτιωμένη εμπειρία πολυμέσων με την κεντρική οθόνη 9 ιντσών, η οποία είναι τώρα μεγαλύτερη για καλύτερη ορατότητα. Πλοηγηθείτε με ένα προσβάσιμο περιβάλλον για εύκολη πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και μουσική μέσω των ασύρματων εφαρμογών Apple Carplay ® και Android Auto™. Κατά την όπισθεν, η οθόνη μεταβαίνει στην οπίσθια όψη της κάμερας για εύκολη οδήγηση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Νιώστε άνετα όλο το χρόνο χάρη στο σύστημα κλιματισμού που αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού του υβριδικού Mazdi2. Οι απλές ρυθμίσεις εγγυώνται σταθερή και άνετη θερμοκρασία στο χώρο των επιβατών, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

CENTRE-LINE

Το πακέτο Centre-line περιλαμβάνει όλο τον βασικό εξοπλισμό, καθώς και ένα επιπλέον επίπεδο εκλέπτυνσης. Εκτός από το "έξυπνο" κλειδί, τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και την κεντρική οθόνη 9 ιντσών, θα σας δοθούν επίσης ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και πίσω αεροτομή. Περαιτέρω παροχές περιλαμβάνουν υαλοκαθαριστήρες παρμπρίζ, τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και ηλεκτρικά αναβατόρια εμπρός και πίσω παραθύρων.

ΖΆΝΤΕΣ 15 ΙΝΤΣΏΝ ΑΠΌ ΚΡΆΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Ανεβάστε την οδήγηση σε υψηλότερο επίπεδο με ζάντες 15 ιντσών από κράμα αλουμινίου από το πακέτο εξοπλισμού κεντρικής γραμμής. Αυτές οι ζάντες δίνουν στο αυτοκίνητο μια πινελιά εκλέπτυνσης και συμπληρώνουν όμορφα τη συνολική σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου.

ΤΙΜΌΝΙ ΚΑΙ ΜΟΧΛΌΣ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ ΜΕ ΔΕΡΜΆΤΙΝΗ ΕΠΈΝΔΥΣΗ

Απολαύστε κορυφαία άνεση και πρόσφυση με ένα δερμάτινο τιμόνι από το πακέτο εξοπλισμού της κεντρικής γραμμής. Το δέρμα υψηλής ποιότητας και στο μοχλό ταχυτήτων δεν βελτιώνει μόνο την αισθητική του εσωτερικού, αλλά προσφέρει και μια εμπειρία αφής που επιτρέπει καλύτερο τιμόνι και μια πιο πλούσια οδηγική εμπειρία.

EXCLUSIVE-LINE

Η Exclusive-line προσφέρει ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για μια πραγματικά εξελιγμένη οδηγική εμπειρία. Ανεβάστε την οδήγηση σε υψηλότερο επίπεδο με ζάντες 16 ιντσών από κράμα αλουμινίου και απολαύστε την άνεση των αυτοδιπλούμενων καθρεπτών και των αισθητήρων παρκαρίσματος εμπρός/πίσω. Η "έξυπνη" είσοδος χωρίς κλειδί και το κουμπί εκκίνησης σας επιτρέπουν να μετακινείστε με ευκολία, ενώ ο έλεγχος τυφλών σημείων αυξάνει την ασφάλειά σας στο δρόμο.

ΖΆΝΤΕΣ 16 ΙΝΤΣΏΝ ΑΠΌ ΚΡΆΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Οι πρόσφατα σχεδιασμένες ζάντες 16 ιντσών από κράμα αλουμινίου στο πακέτο εξοπλισμού exclusive-line ανεβάζουν την ευέλικτη εμφάνιση του υβριδικού Mazde2 σε υψηλότερο επίπεδο. Με νέο μαύρο χρώμα, οι ζάντες αυτές δίνουν στο αυτοκίνητο μια πνοή κομψότητας που ταιριάζει απόλυτα με την ξεχωριστή εμφάνιση της Mazda.

"ΈΞΥΠΝΗ" ΕΊΣΟΔΟΣ ΧΩΡΊΣ ΚΛΕΙΔΊ

Η "έξυπνη" είσοδος χωρίς κλειδί στην καθημερινή σας οδηγική εμπειρία φέρνει απλότητα. Εάν έχετε το κλειδί στην τσέπη σας, μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να εκκινήσετε το αυτοκίνητο με ένα άγγιγμα, ενώ το όχημα θα κλειδώνει μόνο όταν απομακρύνεστε.

HOMURA

Αγκαλιάστε το φλογερό πνεύμα της Homura, που στα ιαπωνικά σημαίνει φλόγα. Με ζάντες 17 ιντσών από κράμα αλουμινίου, φωτιστικά LED περιβάλλοντος και φιμέ πίσω παράθυρα, αυτή η έκδοση ενσαρκώνει το δυναμικό ήθος αυτού του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, ένα ταχύμετρο 7 ιντσών, ένα αυτόματο κλιματιστικό, ένας ασύρματος φορτιστής τηλεφώνου και άνετα σπορ μπροστινά καθίσματα συμβάλλουν στη βελτίωση της οδηγικής σας εμπειρίας.

ΖΆΝΤΕΣ 17 ΙΝΤΣΏΝ ΑΠΌ ΚΡΆΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Οι σπορ ζάντες 17 ιντσών από κράμα αλουμινίου συνδέονται με το φλογερό πνεύμα της ειδικής έκδοσης Homura, δημιουργώντας μια αίσθηση δύναμης και ζωντάνιας, ενώ ο πολλαπλός σχεδιασμός τους τονίζει την εντύπωση της συμπαγούς ευελιξίας.

ΑΜΦΊΔΡΟΜΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΌΣ ΈΛΕΓΧΟΣ

Το σύστημα κλιματισμού με αμφίδρομο κλιματισμό επιτρέπει σε εσάς και τον συνεπιβάτη σας να επιλέγετε ξεχωριστά την ιδανική θερμοκρασία και ροή αέρα, ώστε να μη χρειάζεται ποτέ να αμφισβητείτε την άνεση.

ΣΠΟΡ ΜΠΡΟΣΤΙΝΆ ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ

Τα σπορ μπροστινά καθίσματα Homura σας προσφέρουν άνεση και τέλεια θέση οδήγησης σε όλες τις στροφές, ενώ δοκιμάζετε το ευέλικτο πνεύμα του υβριδικού Mazde2 στην πόλη και στον ανοιχτό δρόμο.

HOMURA PLUS

Κάντε αναβάθμιση σε Homura Plus για να απολαύσετε την καλύτερη καινοτομία, πολυτέλεια και στυλ. Η τεχνολογία του εντυπωσιάζει με προσαρμοστικό ψηφιακό ταχύμετρο 12,3 ιντσών, κεντρική οθόνη 10,5 ιντσών και head-up display. Η αναγνώριση φωνής και η δορυφορική πλοήγηση κάνουν κάθε ταξίδι ευχάριστο, ενώ το άνοιγμα της πανοραμικής οροφής κάνει την εντύπωση ακριβή.

ΟΘΟΝΗ HEAD-UP

Η head-up display προβάλλει σημαντικές πληροφορίες στο παρμπρίζ, ώστε να μπορείτε να έχετε τα μάτια σας στο δρόμο με ασφάλεια. Η οθόνη head-up display προβάλλει πληροφορίες από πολλά συστήματα, όπως η τρέχουσα ταχύτητα του οχήματος, ο ρυθμός ραντάρ Mazdin, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το έξυπνο σύστημα αυτόματης πέδησης και η διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας του οχήματος.

ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ 10,5 ΙΝΤΣΏΝ

η κεντρική οθόνη 10,5 ιντσών είναι κομψά σχεδιασμένη για βελτιωμένη ορατότητα και προσφέρει ένα διαισθητικό περιβάλλον για εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές και λίστες αναπαραγωγής χάρη στις ασύρματες εφαρμογές Apple Carplay ® και Android Auto ™. Ενεργοποιήστε την ενσωματωμένη πλοήγηση και η οπίσθια προβολή μεταβαίνει αυτόματα στην κάμερα οπισθοπορείας.

ΆΝΟΙΓΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΉΣ ΟΡΟΦΉΣ

Απολαύστε την ευρυχωρία και την πολυτέλεια που προσφέρει το άνοιγμα της πανοραμικής οροφής στην έκδοση Homura Plus. Γεμίζοντας το χώρο των επιβατών με φυσικό φως, προσφέρει επίσης εκπληκτική θέα στον ουρανό και εξαιρετικό εξαερισμό, κάνοντας κάθε διαδρομή μια εκλεπτυσμένη εμπειρία.

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΟΧΉΜΑΤΑ

Είναι εύκολο να συγκρίνετε τα αυτοκίνητα για να μάθετε περισσότερα γι' αυτά και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επιλέξτε δύο αυτοκίνητα και συγκρίνετε τις τιμές, τα κύρια χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους.

 

Συγκρίνετε τώρα
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΎΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΌ ΣΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΌ MAZDA2

Είστε ένα βήμα πιο κοντά στο νέο σας υβρίδιο Mazda2. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επιλέξετε τον κινητήρα, το χρώμα, τις ζάντες, την ταπετσαρία και τις επιλογές σας και διαμορφώστε το αυτοκίνητό σας με τον δικό σας τρόπο.

 

Διαμοφώστε το δικό σας τώρα

ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΌ MAZDA2 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Mazda2 Hybrid. Γνωρίστε το με ένα test drive ή εξερευνήστε τα φυλλάδιά μας.

ΒΡΕΊΤΕ ΈΝΑΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ ΜΑΣ

Θέλετε να συζητήσετε τις επιλογές σας; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

ΔΙΚΤΥΟ MAZDA

Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.