ΔΏΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΑΣ ΠΙΝΕΛΙΆ

2024 ΑΞΕΣΟΥΆΡ MAZDA3 SEDAN

ΧΤΊΣΤΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΜΙΚΡΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΑΦΟΡΆ

Δώστε στο Mazda3 Sedan μερικές προσωπικές πινελιές για να το κάνετε αναμφισβήτητα δικό σας - με γνήσια αξεσουάρ Mazda που προσφέρουν βελτιωμένη λειτουργικότητα, στυλ και άνεση. Ακριβώς όπως και το αυτοκίνητό σας, ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

ΣΠΌΙΛΕΡ ΠΊΣΩ ΧΕΊΛΟΥΣ

Το διακριτικό αλλά κομψό μας σπόιλερ στο πίσω χείλος προσθέτει μια επιπλέον πινελιά προσωπικού στυλ στο Mazda3 Sedan σας.

ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΕΣ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌΚΡΟΥΣΗΣ

Οι πλάκες από ανοξείδωτο ατσάλι με το λογότυπο Mazda3 LED με οπίσθιο φωτισμό προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά και επιπλέον προστασία.

ΠΟΛΥΤΕΛΉ ΠΑΤΆΚΙΑ ΔΑΠΈΔΟΥ

Κάθε άλλο παρά χρηστικά, αυτά τα πολυτελή πατάκια είναι τόσο κομψά όσο και σκληρά και ανθεκτικά. Με κεντημένα περιθώρια και μεταλλικό λογότυπο Mazda3, συμπληρώνουν τέλεια την κομψή καμπίνα και προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο απορρόφησης θορύβου.

ΣΕΤ ΠΕΝΤΆΛ ΑΛΟΥΜΙΝΊΟΥ

Από ματ αλουμίνιο, τα κορυφαίας ποιότητας σπορ πεντάλ μας δίνουν στο Mazda3 Sedan σας μια εμφάνιση υψηλών επιδόσεων με εξαιρετική ανθεκτικότητα.

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Όπως ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, έτσι και οι τροχοί ενός αυτοκινήτου μπορούν να κάνουν πολλά για να το κάνουν να ξεχωρίζει. Επιλέξτε από τα κομψά σχέδια ζαντών αλουμινίου μας για να εκφράσετε τη δική σας αίσθηση του στυλ.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ 2024 MAZDA3

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 2024 Mazda3 Sedan. Γνωρίστε το αυτοκίνητο μόνοι σας σε ένα test drive ή περιηγηθείτε στα φυλλάδιά μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ

Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή μας για να βρείτε το ιδανικό Mazda3 2024 για εσάς. 

CONFIGURATOR

1 Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.

2 Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας Android Auto αναμένεται κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Μετά τη διαθεσιμότητα, είναι απαραίτητη η ενημέρωση του λογισμικού στο όχημα, η οποία μπορεί να γίνει με επίσκεψη σε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Mazda ή μέσω μιας over-the-air ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Mazda.