2024 MAZDA3 SEDAN

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΟΣΗ

Prime-line

Το εισαγωγικό μας επίπεδο θέτει τον πήχη ψηλά με πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά που είναι στάνταρ σε κάθε Mazda3, όπως το υβριδικό σύστημα Mazda M Hybrid και η έγχρωμη head-up οθόνη, μαζί με το ασύρματο Apple CarPlay®² και το ασύρματο Android Auto™².

ΠΡΟΒΑΛΛΌΜΕΝΗ ΟΘΌΝΗ HEAD-UP ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΊΖ

Χωρίς να χρειάζεται να κοιτάτε κάτω, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην οδήγηση. Η οθόνη head-up προβάλλει μπροστά σας σημαντικές πληροφορίες οδήγησης, όπως η ταχύτητα και οι προειδοποιήσεις ασφαλείας. Τώρα μπορεί να παρέχει ακόμη και οδηγίες από το smartphone σας που είναι συνδεδεμένο μέσω ασύρματου Apple CarPlay®2 ή ασύρματου Android Auto™2.

ΡΑΝΤΆΡ CRUISE CONTROL ΤΗΣ MAZDA

Απολαύστε μειωμένη κόπωση σε μεγάλες διαδρομές χάρη στο προηγμένο σύστημα ελέγχου ταχύτητας. Οι αισθητήρες παρακολουθούν την απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου σας και του προπορευόμενου οχήματος, διατηρώντας σας αβίαστα σε απόσταση ασφαλείας.

EXCLUSIVE LINE

Η Exclusive Line προσφέρει μια επιπλέον πινελιά κομψότητας και άνεσης με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε γκρι χρώμα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό, έξυπνη είσοδο χωρίς κλειδί και ασύρματη φόρτιση Qi.

ΑΣΎΡΜΑΤΗ ΦΌΡΤΙΣΗ QI

Ένας ασύρματος φορτιστής Qi είναι βολικά ενσωματωμένος στην κεντρική κονσόλα, ώστε να έχετε το συμβατό smartphone σας φορτισμένο και έτοιμο για χρήση. Αυτό το χαρακτηριστικό σας βοηθά επίσης να αποφύγετε την ακαταστασία των καλωδίων φόρτισης στο κομψό εσωτερικό.

ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ ΔΎΟ ΖΩΝΏΝ

Σας αρέσει να είναι ωραία και ζεστά, αλλά ο συνοδηγός σας τα προτιμάει δροσερά; Δεν χρειάζεται πλέον να συμβιβαστείτε, επειδή οι ανεξάρτητοι έλεγχοι κλιματισμού σημαίνουν ότι ο συνοδηγός και ο οδηγός μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους, απόλυτα εξατομικευμένες ζώνες κλίματος.

ΈΞΥΠΝΗ ΕΊΣΟΔΟΣ ΧΩΡΊΣ ΚΛΕΙΔΊ

Χάρη στο σύστημα Smart Keyless Entry, δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε σε ποια τσέπη βρίσκονται τα κλειδιά σας. Απλά πατήστε το κουμπί στην πόρτα ή την πόρτα του ανυψωτήρα για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στο μπρελόκ, αν το προτιμάτε.

ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ 2024 MAZDA3

Ανακαλύψτε περισσότερα για το 2024 Mazda3 Sedan. Γνωρίστε το αυτοκίνητο μόνοι σας σε ένα test drive ή περιηγηθείτε στα φυλλάδιά μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ

Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή μας για να βρείτε το ιδανικό Mazda3 2024 για εσάς. 

CONFIGURATOR

1 Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.

2 Η διαθεσιμότητα της λειτουργίας Android Auto αναμένεται κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Μετά τη διαθεσιμότητα, είναι απαραίτητη η ενημέρωση του λογισμικού στο όχημα, η οποία μπορεί να γίνει με επίσκεψη σε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Mazda ή μέσω μιας over-the-air ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Mazda.