MAZDA3 SEDAN

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Απολαύστε άνετες διαδρομές με την έξυπνη υποβοήθηση πέδησης με τη βοήθεια ραντάρ, το σύστημα πλοήγησης που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, το Σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας και την οθόνη Head-Up Display στο παρμπρίζ.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ*

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι αισθητήρες παρακολουθούν την ταχύτητα και την απόσταση του αυτοκινήτου από τα προπορευόμενα οχήματα και τα εμπόδια μπροστά, ενώ τα φρένα είναι σε ετοιμότητα ή ενεργοποιούνται αυτόματα αν πλησιάσετε πολύ κοντά.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

HEAD-UP DISPLAY

Φέρνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τον οδηγό μέσα στο οπτικό σας πεδίο στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο.

Plus

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με το κορυφαίο σύστημα ήχου Bose® και το αυτόματο σύστημα κλιματισμού διπλής ζώνης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ BOSE®*

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Το σύστημα ήχου Bose® 12 ηχείων κάνει κάθε βόλτα να μοιάζει με συναυλία.

*Σε συνδυασμό με την Έκδοση ήχου

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΖΩΝΗΣ*

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εσείς και ο συνοδηγός σας μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα τον κλιματισμό. Δεν χρειάζεται η θερμοκρασία να είναι ίδια και για τους δυο σας, αν ο ένας προτιμάει τον χώρο λίγο πιο ζεστό ενώ ο άλλος λίγο πιο δροσερό.

GT

Αξιοποιήστε πλήρως το προηγμένο σύστημα ασφαλείας i-Activsense και τους προσαρμοζόμενους προβολείς LED για ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα.

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED*

Οι εξαιρετικά προηγμένοι προβολείς χαμηλώνουν αυτόματα όταν πλησιάζει ένα όχημα και αυξάνουν τη φωτεινότητα της δέσμης όταν στρίβετε σε γωνίες, για να βλέπετε σε μεγαλύτερη απόσταση.

GT Plus

Με πολύ πλούσιο εξοπλισμό στη βασική έκδοση, χάρη στην επιλογή ελκυστικών πακέτων προαιρετικού εξοπλισμού, η άνεση και η οδηγική ασφάλεια του Mazda3 υπερβαίνουν την κατηγορία στην οποία ανήκει επίσημα το αυτοκίνητο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ BOSE®*

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Το σύστημα ήχου Bose® 12 ηχείων κάνει κάθε βόλτα να μοιάζει με συναυλία.

*Σε συνδυασμό με την Έκδοση ήχου

ΚΑΜΕΡΑ 360°*

ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το παρκάρισμα με την όπισθεν ή την αναστροφή σε ένα γκαράζ. Η κάμερα 360° θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια. 

*Σε συνδυασμό με την Έκδοση ασφαλείας

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ MAZDA

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ MAZDA3 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Το Mazda3 ξεχώριζε πάντα στην κατηγορία του χάρη στην εμβληματική του σχεδίαση. Με τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda, μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να διαμορφώσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να ταιριάζει στην προσωπική σας οδηγική εμπειρία.

DISCOVERΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαμόρφωσης για να βρείτε το ιδανικό Mazda3 για εσάς.

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.