ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ MAZDA6 WAGON

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Κάντε το Mazda6 2021 πραγματικά δικό σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία γνήσιων αξεσουάρ της Mazda: Διαμόρφωση εξωτερικού, εξοπλισμό μεταφοράς, ασφάλεια, προστασία και άλλα. Αυτές οι πρόσθετες μικρές πινελιές θα σας βοηθήσουν να εξατομικεύσετε το αυτοκίνητό σας, ώστε να ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΣ

Τα βαμμένα καλύμματα κλειδιών της Mazda θα σας κάνουν να θέλετε να οδηγήσετε κάθε φορά που πιάνετε το κλειδί στα χέρια σας. Τα καλύμματα κλειδιών είναι διαθέσιμα σε 7 από τα χρώματα αυτοκινήτου και βάφονται με τις ίδιες απαιτητικές μεθόδους όπως και το ίδιο το αυτοκίνητο. Τα καλύμματα αλλάζουν εύκολα, οπότε μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα κλειδιού για τον ή την σύντροφό σας.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ

Αυτά τα φωτιζόμενα διακοσμητικά θυρών προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας μαζί με μια αίσθηση καλωσορίσματος, δημιουργώντας μια ακόμα πιο στενή σχέση ανάμεσα σε εσάς και το αυτοκίνητό σας.

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Το ποδήλατό σας μπορεί να μην χωράει στο αυτοκίνητο, αλλά θα χωρέσει στην οροφή με το εξάρτημα προσάρτησης ποδηλάτου. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης η σχάρα μαζί με άλλα εξαρτήματα.

ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΟΡΟΦΗΣ

Μια ιδιαίτερη αεροτομή οροφής ενισχύει τις σπορ γραμμές του Mazda6 Sedan, κάνοντάς το να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από το πλήθος.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ

Προστατέψτε το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας από λάσπες, χώματα, γρατζουνιές και πολλά άλλα με αυτήν την ανθεκτική και κομψή επένδυση πορτ-μπαγκάζ.

ΦΩΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Τα σποτάκια LED φωτίζουν το έδαφος με το φωτεινό λογότυπο της Mazda όταν ανοίγετε τις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού, για να φτάνετε με στιλ και να αποφεύγετε τυχόν λακκούβες με λάσπες.

ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ

Όταν χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο ή πρέπει να ρυμουλκήσετε κάτι, όπως ένα τροχόσπιτο, ένα σκάφος, ένα τρέιλερ μεταφοράς αλόγων...

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAZDA6

Έχετε περιέργεια να ανακαλύψετε περισσότερα; Δείτε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που κάνει το Mazda6 τόσο ιδιαίτερο

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Εξερευνήστε λίγο περισσότερο την ιστορία του Mazda6.

ΛΗΨΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι μη δεσμευτικές και συνιστώμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αποκλίσεις. Παρακαλούμε ρωτήστε τον δικό σας Εμπ. Αντιπρόσωπο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.