ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Καθώς τα φύλλα πέφτουν και o καιρός οδεύει σε πιο κρύες μέρες, ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε το όχημά σας για τον επερχόμενο χειμώνα.

Μην αφήσετε το κρύο να σας αιφνιδιάσει, επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο σημείο Επισκευαστών της Mazda και ενημερωθείτε για την εποχιακή προσφορά που έχουμε σχεδιάσει για εσάς, διασφαλίζοντας ότι θα οδηγείτε με σιγουριά και ασφάλεια παντός καιρού!

Βεβαιωθείτε ότι το Mazda σας είναι έτοιμο για την χειμερινή περίοδο και επωφεληθείτε από τις ειδικές εποχιακές προσφορές μας σε service και αξεσουάρ!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Πριν πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας είναι σε άριστη κατάσταση. 

Οι πιστοποιημένοι Επισκευαστές μας θα πραγματοποιήσουν έναν ολοκληρωμένο έλεγχο για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο για τον χειμώνα.

 

Σας καλύπτουμε από την επιθεώρηση των φρένων και των υαλοκαθαριστήρων σας έως τη δοκιμή της μπαταρίας σας και όλων των ενδιάμεσων παρμπρίζ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΤΑΚΆΚΙΑ ΦΡΈΝΩΝ

Τα φρένα είναι ο καλύτερος φίλος σας σε χειμερινές συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται σε άριστη κατάσταση λειτουργίας με τακάκια φρένων υψηλής ποιότητας για ενισχυμένη δύναμη φρεναρίσματος.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ MAZDA

Αναβαθμίστε τη χειμερινή οδηγική σας εμπειρία με τα κορυφαία αξεσουάρ μας. 

Από λαστιχένια πατάκια για την προστασία του εσωτερικού σας από τη λάσπη και το 

χιόνι, μέχρι σχάρες οροφής και εξαρτήματα για όλο τον εξοπλισμό περιπέτειας, 

έχουμε τα πρόσθετα που χρειάζεστε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Δεν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά της Ελλάδας.

Η προσφορά ισχύει κατά την περίοδο προώθησης από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε προσφορά για το όχημά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Mazda.