Συνδεσιμότητα

ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το MZD Connect σάς παρέχει απόλυτο έλεγχο, ώστε να παραμένετε σε επαφή με τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής ενώ παραμένετε συγκεντρωμένοι στον δρόμο με ασφάλεια. Κάντε αυτό που θέλετε χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις επικοινωνίας και πλοήγησης του αυτοκινήτου, εστιάζοντας στην απόλυτη απόλαυση της οδήγησης. Αυτή είναι η απόλυτη έκφραση του Jinba Ittai.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ MAZDA ΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ
Mazda Connect
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ

Με την αναγνώριση φωνής, τη μονάδα ελέγχου HMI και τα χειριστήρια του τιμονιού μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές του συμβατού smartphone σας ενώ παραμένετε συγκεντρωμένοι στον δρόμο. Απολαύστε τις λειτουργίες των αγαπημένων εφαρμογών σας με την ενσωμάτωση του smartphone στο MZD Connect.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ

Τα Apple CarPlay™ και Android Auto™ διατίθενται σε όλες τις εκδόσεις αυτοκινήτων που είναι εξοπλισμένες με MZD Connect. Για να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό στο Mazda σας, επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο . 

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ

1Τα οχήματα που εμφανίζονται μπορεί να μην είναι τα ίδια με τα μοντέλα που προορίζονται για την ελληνική αγορά. Τα χρώματα και μερικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού και του εξωτερικού που εμφανίζονται ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό μοντέλο και τα οχήματα μπορεί να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι προτεινίμενες από την Mazda Ελλάδας, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και τέλη ταξινόμησης για μοντέλα χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο Mazda για την ακριβή τιμή ενός συγκεκριμένου μοντέλου.