εγγυήσεις

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ


Mazda_6YearWarranty_Logo_Horizontal_Black_GRE-400x120

Η Mazda διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία της, και αυτό δεν είναι απλά μία κοινά αποδεκτή φήμη.
Με τα εχέγγυα της υψηλής μας ποιότητας,  προσφέρουμε πλέον στο νέο σας όχημα πλήρη 6ετή εγγύηση. Έτσι σας προστατεύουμε κυριολεκτικά από το κόστος απροσδόκητων επισκευών για κάθε σημαντικό ανταλλακτικό.

6ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΕΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MAZDA

Στη Mazda, η ποιότητα είναι μια υπόσχεση που τηρούμε. Γι' αυτό επεκτείνουμε την Εγγύηση Νέου Οχήματος στα 6 χρόνια - ή 150.000 χιλιόμετρα1
Γνωρίζοντας ότι είστε πλήρως προστατευμένοι από τα απρόοπτα, θα μπορείτε να επικεντρωθείτε ακόμα περισσότερο στην οδηγική απόλαυση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ MAZDA ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουμε. Και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη σιγουριά μας μαζί σας. Μάλιστα, είμαστε τόσο σίγουροι που τα οχήματά μας διαθέτουν εκτεταμένη κάλυψη εγγύησης. Για παν ενδεχόμενο. Μπορούν να συμβούν λάθη. Εξάλλου είμαστε άνθρωποι. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς τα διορθώνουμε.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MAZDA

Η εργοστασιακή Εγγύηση καινούργιου οχήματος της Mazda ισχύει για 6 έτη ή 150.000 χλμ., όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση για επιδιόρθωση κατασκευαστικών ελαττωμάτων ή ελαττωμάτων στα υλικά. 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ MAZDA

Η Εγγύηση βαφής και η εγγύηση διάβρωσης επιφάνειας της Mazda καλύπτουν το όχημά σας για 3 έτη, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.  Τυχόν ελαττώματα στη βαφή που προκλήθηκαν κατά τη διαδικασία κατασκευής θα επισκευαστούν από έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη σέρβις της Mazda οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ MAZDA

Η εγγύηση αμαξώματος της Mazda καλύπτει το αμάξωμα έναντι διάβρωσης για 12 χρόνια, Ανεξαρτήτων χιλιομέτρων.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ MAZDA

Τα γνήσια αξεσουάρ της Mazda που αγοράσατε σε συνδυασμό με ένα καινούργιο όχημα καλύπτονται μέχρι τη λήξη ισχύος της Εγγύησης καινούργιου οχήματος (3 έτη ή 100.000 χλμ., όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).2

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 40 ΧΩΡΕΣ

MAZDA EUROPE SERVICE

Οδηγείτε στην Ευρώπη και ξαφνικά το αυτοκίνητό σας χαλάει λόγω τεχνικής βλάβης, παθαίνετε ατύχημα ή το αυτοκίνητό σας κλέβεται. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Με την  οδική βοήθεια  της Mazda Europe Service, έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο πλευρό σας - έναν συνεργάτη στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις καταστάσεις σε περισσότερες από 40 χώρες*. 

μαθετε περισσοτερα

1Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγμάτωση του δικαιώματος στην εγγύηση είναι η τακτική συντήρηση και επιθεωρήσεις του αμαξώματος στο εύρος και τα διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής.